Waarom kiezen voor ons

  • - Onafhankelijk advies
  • - Duidelijke rapportage
  • - Scherpe prijzen
  • - Uitstekende service
Afspraak maken

Projecten

Ook voor uw projecten bent u bij ons aan het juiste adres. Wij werken samen met een aantal woningbouwverenigingen en VVE panden en wij kunnen ook voor u een hoop werk uit handen nemen. Projecten variërend van 1 tot onbeperkt aantal huizen kunnen wij rapporteren, maar ook begeleiden zodat u gegarandeerd bent van een juiste bestrijding en van het feit dat het werk van a tot z op een juiste wijze wordt uitgevoerd.Rapportage

In geval u ervoor kiest om door ons de rapportage te laten uitvoeren voor uw project, kunt u gegarandeerd zijn van een nauwkeurige rapportage. Of het nu gaat om een klein project of om zeer grote projecten, wij doen altijd onze uiterste best om elke rapportage uitgebreid en nauwkeurig op te stellen. Wij zullen alles duidelijk beschrijven zodat er voor de –eventueel– uitvoerende partijen geen enkele onduidelijkheid zal bestaan. Mocht er desondanks toch nog ergens onduidelijkheid over bestaan, dan zijn wij altijd bereikbaar en zullen wij indien nodig, kosteloos de bouwplaats bezoeken om het een en ander toe te lichten. Mocht het geval zich voordoen dat wij geen duidelijke rapportage hebben kunnen maken vanwege bijvoorbeeld een niet toegankelijke kruipruimte, dan zullen wij dit na verandering van de situatie alsnog uitvoeren.


Begeleiding

In geval u ervoor kiest om door ons de begeleiding te laten uitvoeren, dan zullen wij het gehele project in alle fases ondersteunen. Wij zullen het contact onderhouden met de door u of ons gekozen aannemer en/of bestrijdingsbedrijf. Wij zullen ervoor zorgen dat de kwaliteit gewaarborgd blijft. Dit kan u voor grote projecten zeer veel werk uit handen nemen, maar ook voor de individuele (particuliere) woningen kan dit aantrekkelijk zijn. Zo kunt u met een gerust hart uw eigen timmerman of bestrijder aan het werk zetten, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken of de werkzaamheden naar behoren worden uitgevoerd.

Moeilijk toegankelijke ruimten

In sommige gevallen kunnen we te maken krijgen met niet toegankelijke ruimten. Bij veel eengezinswoningen hebben we te maken met twee onderliggende ruimten, waarbij sommige mensen de ruimte onder de woonkamer door middel van een door hen geplaatste vloer(bedekking) af hebben gesloten. Uiteraard is het van groot belang om ook deze ruimten te kunnen inspecteren. Wij kunnen in de meeste gevallen zorgen voor toegankelijkheid. Dit kan door middel van het ter plaatse zagen van een keurig kruipluik inclusief afwerking (dit in overleg met de bewoner),door een ondergraving te maken onder de fundering door (dit heeft als nadeel dat deze na enige tijd weer dicht zal lopen), maar ook door het hakken van een mangat door de fundering heen zodat er zonder schade aan de woning zelf, een definitieve toegankelijkheid wordt verschaft.

Zelfs ondergelopen kruipruimten (waarbij het grondwater is opgelopen) laten ons niet tegenhouden. Hierbij zullen wij de ruimte grotendeels leegpompen en vervolgens met waterdichte pakken de ruimte betreden. Al met al bent u ervan gegarandeerd dat wij alle aangewezen ruimten daadwerkelijk zullen inspecteren.